Hyppää sisältöön

Miten onnistuimme tänä vuonna?

Toukokuussa 2023 pyysimme vuosittaista palautetta yli 7-vuotiailta oppilailtamme ja kaikilta oppilaiden huoltajilta. Saimme mukavasti vastauksia kyselyihimme, mistä olemme iloisia.  

Oppilailta kysyimme mielipidettä harjoittelusta, tanssinopetuksesta, ilmapiiristä ja tiedottamisesta. Huoltajien kysymyksissä aiheina olivat harjoittelu, tanssinopetus, ilmapiiri, toimitilat, viestintä sekä lapsen oma motivaatio.   

Kyselyihin vastaaminen ei vienyt tälläkään kertaa liikaa aikaa, sillä suurin osa kysymyksistä oli janaväitteitä, joihin valittiin arvosana asteikolta 1–5; täysin eri mieltä – täysin samaa mieltä. Vastausten positiivinen ja kiittävä linja jatkui iloksemme tänäkin vuonna. Pylväsdiagrammit kertovat, että olemme jälleen pystyneet tuottamaan hyviä tuloksia ja kokemuksia niin oppilaille kuin heidän kotiväelleen. Oppilasvastauksissa erityisesti korostui tyytyväisyys harjoitteluun, opetukseen ja toimitiloihin. Myös Eepoksen ovat oppilaat ottaneet hyvin haltuun.  

“Parasta on, kun opettajalta saa korjauksia ja palautetta, joillain tunneilla tuntuu pääsevän vähän liian helpolla.”

Huoltajavastauksissakin tyytyväisyys tanssiopiston toimintaan näkyi hyvin. Vertailuna neljään edeltävään vuoteen ja samoilla kysymyksillä tehtyihin kyselyihin keskiarvot mm. tanssinopetuksesta, opettajien ammattitaidosta ja toimipaikoista ovat olleet 4,2–4,7. Myös tanssiopiston ilmapiirikysymyksen vastausten keskiarvo on ollut korkea, 4,5–4,9.   

“Koskaan ei [lapseni] haluaisi olla tanssitunnilta poissa, tanssitunnit menevät kaiken edelle.” 

“Hienoa ja laadukasta opetusta, ihanat opettajat!!!! Kiitos kaikille!” 

Vapaassa palautteessa näkyi, että kotiväki toivoo vielä enemmän kuulumisia tanssitunneilta. Näitä kuulumisia opettajat kirjoittavatkin mm. Eepokseen, jota käytetään sekä oppilashallintajärjestelmänä että tiedotus- ja viestintäkanavana tanssiopiston jokapäiväisessä toiminnassa.  

Viestintään liittyvissä kysymyksissä oli nähtävissä, että Eepoksen käytössä on kotiväellä paljonkin vaihtelua: osa ei käytä sitä ollenkaan (paitsi ilmoittautumiseen) ja osa käyttää hyvinkin ahkerasti.  

Kiitämme kaikkia kyselyihin vastanneita, mielipiteenne on meille tärkeä! Muistutamme myös, että nettisivuilta löytyy Usein kysyttyä -sivu, josta voi käydä kurkkaamassa, jos jokin asia askarruttaa. Siellä saattaa olla jo vastaus valmiina.  

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen