Hyppää sisältöön

Mielipiteesi on meille tärkeä!

Huhti-toukokuun vaihteessa lukukauden päättymisen jo häämöttäessä oli jälleen aika kysyä sekä yli 7-vuotiailta oppilailta että kaikilta huoltajilta, miten olimme onnistuneet tänä vuonna. Saimme ilahduttavan runsaasti vastauksia molemmilta kohderyhmiltä.  

Kysyimme tänäkin vuonna oppilailta harjoittelusta, tanssinopetuksesta, esiintymismahdollisuuksista, ilmapiiristä ja tiedottamisesta. Huoltajakyselyn kysymykset koskivat niin ikään oppimista ja opettamista, harjoittelua, tilojen asianmukaisuutta, ilmapiiriä, lapsen/nuoren omaa motivaatiota sekä tiedottamista. 

Suurin osa kysymyksistä oli janakysymyksiä, jossa asteikon numero 1 tarkoitti “täysin eri mieltä” ja numero 5 tarkoitti “täysin samaa mieltä”. Lisäksi jokaisessa osiossa oli mahdollisuus antaa avointa palautetta. 

Yleisilme vastausten pylväsdiagrammeja tarkastellessa oli positiivinen ja kiittävä. Opettajien ammattitaitoa arvostetaan, tanssinopetuksen tasoa pidetään oikein hyvänä, opetustilat ovat asianmukaisia, esiintymismahdollisuuksiin on oltu tyytyväisiä ja ryhmissä viihdytään. 

Parannettavaa toivotaan tiedottamiseen. Huoltajat toivovat lisää tietoa erityisesti siitä, mitä tanssitunneilla tehdään ja miten lapsi tanssiharrastuksessaan edistyy. Koronan aiheuttama poikkeusaika on heijastunut tanssinopetukseen edelleen niin, että avointen ovien järjestäminen on ollut haastavaa, eikä kotiväki ole päässyt tanssiarkea kovin hyvin seuraamaan. 

Tiedottamisen parantamista jatketaan siis edelleen, ja sekä uusia kotisivuja että Eeposta viestintäkanavana tehdään tutuiksi ja helpommin lähestyttäviksi ensikin lukuvuonna. Kiitos kaikille palautekyselyihin vastanneille!

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen