Hyppää sisältöön

SUPERTARJOUS: Minishow lauantaisin –50 % alennuksella

Tarjoamme lauantain 7–9-vuotiaiden Minishow-tunnin kevätlukukauden 2023 puoleen hintaan. Tunti pidetään lauantaisin klo 11.45–12.45 tanssisali Akvaariossa (Seunalantie 14, takaovi). Tarjoushinta kevätlukukaudelta on 122 € (norm. 244 €).

Vauhdikkaalla Minishow-tunnilla tutustutaan showtanssin maailmaan ja tanssiopiskelun perusteisiin pienin askelin. Tunnit sisältävät eri tanssitekniikoiden harjoittelua, kuten jazz- ja nykytanssia, pieniä tanssisarjoja ja luovia harjoitteita. Työskentelyssä hyödynnetään lasten omaa mielikuvitusta ja opitaan hahmottamaan musiikkia, omaa kehoa ja tilaa. Lasten perusliikuntataidot kehittyvät ja he oppivat toimimaan ryhmässä, parin kanssa ja itsenäisesti. Tanssivalmiuksia kehitetään positiivisten tanssikokemusten kautta. Opettajana toimii Iiris Hilden.

Tunti sopii 7–9-vuotiaille lapsille, aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. Opetus alkaa 14.1. Kevätlukukaudella on 18 opetusviikkoa.

Tarjous on voimassa tammikuun 2023 loppuun saakka ja se koskee myös ryhmään jo aiemmin ilmoittautuneita oppilaita. Paikkoja on ryhmässä rajallinen määrä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake Eepoksessa. Uusilla oppilailla on mahdollisuus peruuttaa ilmoittautuminen yhden kokeilukerran jälkeen.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen