Hyppää sisältöön

Koronapassi käytössä Talviyön unia -joulunäytöksissä ja kenraaleissa 9.-11.12.

Talviyön unia -joulunäytökset järjestetään Kerava-salissa perjantaina 10.12.2021 klo 18.30 sekä lauantaina 11.12.2021 klo 14 ja klo 18.

Lipunmyynti on käynnissä 1.-9.12.2021 osoitteessa www.lippuagentti.fi. Lippujen hinnat: aikuiset 16 €, alle 16-vuotiaat lapset 8 €

Lipun hinta palautetaan vain, jos näytös peruuntuu. Emme hyvitä lippuja tilanteessa, jossa lipunostaja ei voi osallistua näytökseen sairastumisen tai koronapassin käyttöön siirtymisen vuoksi.

Koronapassi käytössä

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 2.12. kieltänyt sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Rajoitukset tulevat voimaan lauantaina 4.12. Koronapassi on vaihtoehto rajoituksille. 

Kerava-sali ottaa koronapassin käyttöön, mikä tarkoittaa sen käyttöä myös tanssiopiston kenraaleissa ja näytöksissä 9.–11.12. Koronapassi tarkistetaan Keuda-talon ulko-ovella tilaisuuteen saapumisen yhteydessä yli 16-vuotiailta katsojilta ja huoltajilta. Koronapassin näyttämisen yhteydessä edellytetään henkilöllisyystodistuksen näyttämistä.

Koronapassin saa Omakannasta ja se voi olla joko todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta negatiivisesta testituloksesta tai todistus sairastetusta koronavirustaudista. 

Koronapassia ei tarkasteta näytösten esiintyjiltä. Esiintyjille on tulossa ensi viikolla lisäohjeita mm. Keuda-talossa kulkemiseen. 

Terveysturvallisuus

Näytöksissä on voimassa vahva maskisuositus, joka koskee kaikkia yli 12-vuotiaita.

Tulethan paikalle vain terveenä ja oireettomana. Pidäthän mahdollisuuksien mukaan etäisyyttä kanssakatsojiin, siirryt sujuvasti omalle istumapaikallesi ja sieltä pois sekä noudatat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen