Hyppää sisältöön

Uskallatko kurkistaa pimeälle puolelle?

Möröt ja hirviöt eivät kuulu vain Halloweeniin ja kauhuleffoihin, vaan meistä jokaisesta löytyy pientä arkipäivän pahuutta. Sinäkin olet joskus kateellinen, aggressiivinen tai ilkeä ja teet, sanot tai ajattelet pahoja asioita. Se on osa ihmisyyttä. Keravan tanssiopiston järjestämässä Mörköjä ja hirviöitä -tanssiteatterityöpajassa pohditaan, millaisia hirviöitä on oikeasti olemassa ja minkälaisia ikäviä puolia omasta itsestä löytyy. Uskallatko kurkistaa pimeälle puolelle?

Mörköjä ja hirviöitä -tanssiteatterityöpaja on suunnattu yli 13-vuotiaille nuorilla, joita kiinnostaa tanssiteatteri, improvisaatio ja vuorovaikutus näyttämöllä. Aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta työpajassa tarvitaan avointa mieltä. Ryhmässä tutustutaan liikkeeseen ja esitykselliseen tekemiseen tanssiteatterin näkökulmasta. Työpajassa työskennellään ryhmänä ja yksin, ja sisältö muokkautuu osallistujien omien toiveiden ja kiinnostuksen kohteisen mukaan. Tavoitteena on toteuttaa työapajan aikana pieni esitys.

Työpaja järjestetään 10 lauantaina (10.9., 17.9., 24.9., 1.10., 8.10., 15.10., 22.10., 29.10., 12.11. ja 19.11.2016) klo 13.30–15:30. Paikkana on Keravan tanssiopiston tanssisali Akvaario osoitteessa Seunalantie 14, Kerava. Työpajan hinta on 235 euroa.

Työpajan ohjaajana toimii koreografi Jenni Kivelä, joka yhdistää töissään tanssia ja teatteria luoden mietittyä ja humoristista tanssiteatteria. Hänen töitään on kuvailtu hurmaaviksi, aidoiksi, tarkkanäköisiksi ja omaperäisiksi. Jenni on työskennellyt monipuolisesti koreografina ja taiteellisena johtajana ja tehnyt tilausteoksia eri tanssiryhmille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.keravantanssiopisto.fi/htm/ajankohtaista.htm#tanssiteatteri

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen