Hyppää sisältöön

Kausi alkaa starttikurssilla – ilmoittaudu mukaan elokuun kursseille

Elokuussa ennen syyslukukauden alkua järjestetään Takoryhmien oppilaiden starttikurssi ja Tanssikuntoon-kurssi aikuisille ja yli 16-vuotiaille nuorille. Tule mukaan starttamaan yhdessä uusi tanssivuosi! Ilmoittautuminen on auki Eepoksessa 16.5. alkaen.

Tanssikuntoon (nuoret & aikuiset)

Aika: ti–ke 2.–3.8.2022 klo 17.30–19.35
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), alakerta
Opettajat: Suvi Kajaus ja Jaana Reinikka
Hinta: 72 € 

Palauta kroppa kesän jäljiltä pehmeästi tanssikuntoon! Kahden illan tiiviskurssilla tanssitaan molempina iltoina yksi 60 min nykytanssitunti ja sen jälkeen palaudutaan FasciaMethod- ja Pilates-harjoittelulla seuraavan 60 minuutin ajan. Tunnit on suunnattu aikuisille ja vähintään 16-vuotiaille nuorille.

Ilmoittauduthan Tanssikuntoon-kurssille heinäkuun loppuun mennessä!

Takojen starttikurssi

Aika: ma–ke 8.–10.8.2022 klo 16–19.05
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), alakerta
Hinta: 72 € 

Uusi tanssivuosi käynnistyy tuttuun tapaan Takojen starttikurssilla. Kurssi on tarkoitettu kaikille Tako- ja Taikoryhmien oppilaille (myös syksyllä Takoryhmissä aloittaville). Tämä on aloitus vuoden Tako/Taiko-opintoihin ja on erittäin suositeltavaa osallistua.

Kolmen illan kurssilla tanssitaan kolmea tanssilajia ja herätellään kehon syvät lihakset pilatestreenillä. Pilatestuokio (30 min) on joka päivä, sen jälkeen on kaksi (à 75 min) eri lajin tanssituntia, jolloin saadaan hiki kunnolla virtaamaan. Tanssilajeina on balettia, jazztanssia ja nykytanssia. Kurssin jälkeen kroppa on valmis aloittamaan syyslukukauden.

Kurssille voi ilmoittautua sunnuntaihin 7.8. saakka.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen