Hyppää sisältöön

Sipoon tunnit lukuvuonna 2024–2025

Keravan tanssiopisto antaa tanssin taiteen perusopetusta myös Sipoossa. Tunteja on alle kouluikäisille, koululaisille sekä nuorille ja aikuisille Nikkilässä ja Söderkullassa. Lajeina on tarjolla balettia, nykytanssia, jazztanssia ja showtanssia sekä alle kouluikäisille taaperotanssia ja lastentanssia. Opinnot jakautuvat tanssin yleiseen ja laajaan opintolinjaan. Opetusta on maanantaista torstaihin. Tervetuloa mukaan!

Sipoon lukujärjestys

Opetuspisteet

  • Jokipuiston koulu, liikuntasali: Pilvilinnantie 7, Nikkilä
  • Kyrkoby skola, liikuntasali: Iso Kylätie 3, Nikkilä
  • Miili / Sipoonlahden koulu, liikuntasali: Söderkullan koulutie 7, Söderkulla (käynti A-ovesta)
  • Opintien liikuntasali: Opintie 6 A, Söderkulla (rakennus A, käynti E- ja F-ovesta)

Tuntikuvaukset

Opettajat

Annika Meriläinen

Annika on opettajana kannustava ja positiivinen. Hän haluaa jokaisen oppilaan löytävän omat vahvuutensa ja nauttivan tanssimisesta. Annika on Keravan tanssiopiston kasvatti ja valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksesta. Pedagogista osaamistaan Annika on vahvistanut suorittamalla kasvatustieteen perusopinnot.

Jenni Karjalainen

Jenni on opettajana positiivinen ja pitkäjänteinen. Hän luo tunneilleen avoimen, keskustelevan ilmapiirin, jossa tavoitteita kohden edetään toinen toistaan kannustaen. Jennin tunneilla on innostava, vuorovaikutteinen ja avoin oppimisilmapiiri. Jenni on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Oulun ammattikorkeakoulussa.

Lotta Lehtonen

Lotalle tärkeää on jokaisen oppilaan kohtaaminen yksilönä sekä avoin ja vuorovaikutuksellinen oppimisympäristö. Olennaisinta hänelle tanssissa on luovuus, oppimisen ilo ja kokemus siitä, että saa ylittää itsensä ilmaisemalla itseään juuri sellaisena kuin on. Lotta on suorittanut tanssinopettajan AMK-tutkinnon Turun taideakatemiassa.

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake Eepoksessa. Lomakkeella näkyy selkeästi, jos ryhmä on jo täynnä. Tällöin voit ilmoittautua jonopaikalle.

Ennen ilmoittautumista, tutustuthan lukuvuoden 2024–2025 koulutussääntöihin.

Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodelle 2024-2025 ja se on voimassa sekä syys- että kevätlukukaudella, ellei kevätlukukauden paikkaa erikseen peruuta 15.12. mennessä. 

Syyslukukauden alussa oppilaan ensimmäinen osallistumiskerta on kokeilukerta, jonka jälkeen ilmoittautumisen voi maksutta peruuttaa lähettämällä viestiä tanssiopiston toimistoon (toimisto@keravantanssiopisto.fi).

Varhaisiän opinnoissa (alle kouluikäiset) uudet aloittavat oppilaat voivat peruuttaa oppilaspaikan kirjallisesti toimistoon neljän viikon kuluessa lukuvuoden alkamisesta tai oppilaan ilmoittautumisesta. Tällöin laskutetaan vain käydyt tunnit.

Lukuvuoden aikataulut

Lukuvuosi 2024–2025 koostuu 35 opetusviikosta, joista 17 opetusviikkoa pidetään syyslukukaudella ja 18 opetusviikkoa kevätlukukaudella.

Syyslukukausi alkaa keskiviikkona 14.8.2024 ja päättyy lauantaina 21.12.2024. Syyslomalla ei ole opetusta ma–la 14.–19.10.2024.

Kevätlukukausi alkaa keskiviikkona 8.1.2025 ja päättyy lauantaina 24.5.2025. Talvilomaa vietetään ma–la 17.–22.2. ja pääsiäistaukoa 18.4.–21.4.2025.

Lukukausimaksut lukuvuodelle 2024–2025

Hinnastossa näkyy yhden lukukauden maksu ja se laskutetaan kaksi kertaa lukuvuodessa, kerran syyslukukaudessa ja kerran kevätlukukaudessa.

Taaperotanssi ja Säteet 30 min 164 €

Kipinät, Pikkujoutsenet ja Väkkärät 45 min 227 €

60 minuutin tunnit 272 €

Pikkoloryhmät ovat laajan linjan ryhmiä. Laajalla linjalla oppilaat harjoittelevat 2–3 kertaa viikossa. Katso laajan linjan tuntipakettien hinnat hinnastosta.

Kysyttävää?

Jos tarvitset apua sopivan tunnin löytämiseen, tanssiopiston toimisto auttaa mielellään: toimisto@keravantanssiopisto.fi / p. 0400 956 037 (ma-pe klo 12-15).

Toimisto on kesälomalla 19.6.–31.7.2024.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen