AikuisilleAikuisetA

Aikuisbaletti jatko

Aikuisbaletin jatkoryhmä on tarkoitettu oppilaille, joilla baletin perusteet ovat jo hyvin hallussa. Tunnilla treenataan perinteisesti tangossa ja keskilattialla ja kehitetään balettitekniikkaa. Yleinen lihaskunto ja kestävyys kehittyvät, kehon linjaukset paranevat ja liikkuvuus lisääntyy. Tervetuloa haastamaan itseäsi rennolla asenteelle!

Afrobeat

Aikuisten afrotunnilla pääset nauttimaan länsiafrikkalaisesta musiikista, liikkeestä ja energiasta! Tunnilla opetellaan sopivassa suhteessa perinteisiä ja moderneja tyylejä pääosin Ghanasta ja Senegalista. Tuntiin sisältyy tanssitekniikan sekä lihaskunnon ja -huollon lisäksi energisten tanssisarjojen opettelua. Mukaansatempaava musiikki ja energinen liike saavat varmasti hyvälle tuulelle. Katso Afrobeat esittelyvideo alla: Afrobeat Henna Räty

Lyrical jazz perus

Lyrical jazz on tanssillinen tunti, jolla jazztanssin virtaavuus ja vauhti yhdistyvät baletin kanssa kauniiksi kokonaisuudeksi. Tunnilla tehdään lennokkaita tanssisarjoja ja eläydytään musiikkiin. Lyrical jazzille ovat tyypillisiä piruetit, hypyt ja laajat liikkeet.

Nykytanssi perus aikuiset

Tanssista iloa, rentoutta ja energiaa arkipäivään! Aikuisten nykytanssitunti koostuu monipuolisesta tanssitreenistä, tanssitekniikasta ja -ilmaisusta, koreografisista sarjoista ja kehonhuollosta. Tunneilla kehitellään myös omia liikeideoita ja etsitään itselle ominaista liikelaatua. Tunti soveltuu tanssia tai muuta liikuntaa aikaisemmin harrastaneille – sekä miehille että naisille.

Nykyjazz +17 v. Uusi tunti!

Tammikuussa 2018 alkava tunti nuorille aikuisille tarjoaa uuden näkökulman tanssiin. Nykyjazz yhdistelee rikkaalla tavalla nyky- ja jazztanssin elementtejä. Tunneilla treenataan jazztanssitekniikkaa, askelkuvioita, liikkuvia tanssisarjoja, luovuutta ja ilmaisua. Koko kehoa hyödynnetään monipuolisesti ja liikelaaduissa on paljon vaihtelevuutta. Monipuolinen musiikki tukee ilmaisua ja tanssijoiden oman liikkeen tuottamista. Avoin taso.

 


AikuisetC

Show alkeet/perus

Astu showtanssin vauhdikkaaseen maailmaan – se tempaa sinut mukaansa! Monipuolisessa showtanssissa yhdistyvät erilaiset tyylit jazzista katutanssiin ja lattarirytmeistä nykytanssiin. Tunti koostuu tekniikkaharjoituksista ja liikkuvista, vauhdikkaista ja tunnepitoisista tanssisarjoista, joissa saa nauttia tanssin riemusta.

Hiphop alkeet +17 v. Uusi tunti!

Tammikuussa 2018 alkava uusi vauhdikas tunti nuorille aikuisille ja aikuisille keväällä 2018. Tällä tunnilla tanssitaan rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä. Tunti koostuu lämmittelystä, perusliikkeiden harjoittelusta ja tanssillisista koreografioista - hiphopissa nautitaan liikkumisesta ja tanssitaan hyvän musiikin tahtiin ilman turhia paineita. Kevään uutuustunnilla on groovea. Avoin taso.

Vauvatanssi

Vauva nauttii sylissä olosta ja äidin ja isän läheisyydestä. Hänellä on liikkeessä ja sylissä ollessaan tuttu ja turvallinen olo. Vauvatanssissa aikuinen ja vauva liikkuvat yhdessä eri tavoilla musiikin ja laulujen tahdissa. Kannettu vauva aistii kantajan liikkeet ja saa samalla hyvää motorisen kehityksen ja tasapainoaistin harjoitusta. Kantaminen auttaa vauvaa myös hahmottamaan omaa kehoaan. Vauvatanssiin voi osallistua ihan vastasyntyneen kanssa. Tärkeintä on, että vauvaa jaksaa kantaa ja pitää sylissä. 

Taaperotanssi

Taaperotanssi on 1–4-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen tanssituokio, jossa koetaan yhdessä tekemisen, liikkeen ja leikin riemua. Kehokontakti ja kosketus syventävät aikuisen ja lapsen välistä vuorovaikutusta. Tunteja rikastavat monipuolinen musiikki, lorut ja tarinat. Tunneilla tehtyjä harjoituksia voi helposti soveltaa ja hyödyntää omassa arjessa lapsen kanssa. Hinta sisältää sekä lapsen että aikuisen osallistumisen.

Opettajat

  • Riikka Kekäläinen
  • Katri Liikola
  • Salla-Maaria Mustonen
  • Jaana Reinikka
  • Henna Räty
  • Miia Selin
  • Sari Tuunanen
  • Viivi Virtanen