Hyppää sisältöön

Kurssit ja leirit

Kurssit ja leirit

Kurssikalenteria päivitetään vuoden mittaan. Muutokset mahdollisia.

Nykyjazz alkeet (nuoret & aikuiset)

Aika: maanantaisin klo 19.30-20.30
(8 kertaa 28.2.–25.4.2022, ei 18.4.)
Paikka: Kurkelan koulu, tanssisali, Käenkatu 10
Opettaja: Suvi Kajaus
Hinta: 108 €

Kurssi jatkuu neljällä lisätunnilla toukokuussa: 2.5., 9.5., 16.5., ja 30.5. Lisätuntien hinta: 54 €

Kurssilla tutustutaan nykytanssin ja jazzin alkeisiin. Tunneilla treenataan molempien lajien tanssitekniikkaa, askelkuvioita, liikkuvia tanssisarjoja, luovuutta ja ilmaisua. Koko kehoa hyödynnetään laaja-alaisesti ja liikelaaduissa on paljon vaihtelevuutta. Monipuolinen musiikki tukee ilmaisua ja tanssijoiden oman liikkeen tuottamista. Kurssi soveltuu yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille, joilla ei ole aikaisempaa tanssikokemusta tai kokemusta on vähän. Tällä tunnilla pääset turvallisesti tutustumaan tanssin pyörteisiin. 

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi sopii liikkumisen mahdollistava asu, josta näkyy kehon linjaukset. Tunnilla tanssitaan harjoituksesta riippuen paljain jaloin, sukat jalassa tai jazztossuissa. Mukana on hyvä olla ohut pitkähihainen paita lattiatyöskentelyä varten. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.


Perhetanssi 1–6 v. lapset ja aikuiset

Aika: maanantaina 6.6. ja torstaina 9.6. klo 17.30–18.00
Paikka: Keravan kaupunginkirjasto, puiston viereinen nurmikenttä tai tanssisali Joraamo
Opettaja: Suvi Kajaus

Perhetanssi on hauskaa perheen yhteistä kesäpuuhaa, jossa 1–6-vuotia lapsi ja aikuinen tanssivat yhdessä. Tunnilla liikutaan monipuolisesti lattiaa/maata hyödyksi käyttäen. Tunnille pukeudutaan joustaviin vaatteisiin, joilla voi liikkua myös lattialla/ruohikolla. Sään salliessa tunnit pidetään kirjaston puiston (avaruuspuiston) viereisellä nurmikentällä. Tapaaminen kirjaston etuovella.

Tunnit ovat maksuttomat. Voit osallistua joko yhdelle tunnille tai molemmille.


Kesäkuun kurssit nuorille ja aikuisille

Ilmoittaudu mukaan Eepoksessa.

Move On! -kurssi 12–16 v. nuorille

Aika: ti-ke 7.–8.6. klo 17.30–19.35
Opettajat: Jaana Reinikka ja Taru Salminen
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), alakerta
Hinta: 56 €

Tule mukaan kahden päivän tehokurssille! Molempina päivinä treenataan kahdella tunnilla. Vauhdikkaalla jazztanssitunnilla (60 min) keskitytään erityisesti tanssisarjoihin. Tanssitunnin jälkeen jatketaan treenaamista jäähdyttelemällä FasciaMethod- ja Pilates-harjoittelulla.

Baletti & repertuaari aikuisille

Aika: to 9.6. ja ma 13.6. klo 18.15–19.30
Opettaja: Jaana Reinikka
Paikka: Akvaario-tanssisali, Seunalantie 14, takaovi
Hinta: 45 €

Kurssilla nautitaan kauniista balettimusiikista ja antaudutaan sen vietäväksi. Tunnit koostuvat tanko- ja keskilattiaharjoitteista, ja niiden jälkeen harjoitellaan katkelma Varjojen valtakunnan sisääntulosta baletista Bajadeeri. Kurssi sopii perus- ja jatkotason aikuisharrastajille. Kärkitossuja ei tarvita. 

Liikettä niveliin (nuoret & aikuiset)

Aika: ti-ke 14.–15.6. klo 17.30–19.35
Opettajat: Jaana Reinikka ja Viivi Virtanen
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), alakerta
Hinta: 72 €

Liikettä niveliin on kahden päivän tehokurssi, jolla harjoitellaan molempina päivinä kahdella tunnilla. Showtanssitunnilla (60 min) tanssitaan lämmittely- ja treenisarjoja, vauhdikkaita lattianpoikkisarjoja ja loppukoreografiaa. Tanssitunnin jälkeen jatketaan kehon hemmottelua FasciaMethod-harjoittelulla ja harjoitetaan kehon hallintaa Pilates-harjoittelulla. Kurssi sopii perustason aikuisharrastajille ja yli 16-vuotiaille nuorille.


Kesäkuun päiväleirit 7–12-vuotiaille

Järjestämme kesäkuussa 2022 kaksi päiväleiriä. Ilmoittautuminen aukeaa Eepoksessa 1.3. klo 9. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kesätanssi-päiväleiri 7–12 v.

Leirillä tanssitaan ja liikutaan monipuolisesti. Leiriohjelmaan kuuluu myös paljon muuta kivaa puuhaa: erilaisia pelejä, leikkejä ja askartelua. Opettajina toimivat tanssiopiston omat opettajat.  

Aika: ma–pe 6.–10.6.2022 klo 9–15
Paikka: tanssiopiston tanssisalit Joraamo (Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12, 2. krs.) ja Akvaario (Seunalantie 14, takaovi). Leirillä liikutaan toimipisteiden välillä. Kokoontumispaikka ilmoitetaan leirikirjeessä, jonka leiriläiset saavat toukokuussa.
Hinta: 100 €, sisältää lämpimän lounaan päivittäin ja vakuutuksen

Kuvatanssi-päiväleiri 7–12 v.

Leiriohjelmaan kuuluu sekä tanssimista että kuvataidetta eri tekniikoilla. Lisäksi leirillä liikutaan, leikitään, pelaillaan ja askarrellaan monipuolisesti. Leiri järjestetään yhteistyössä Keravan kuvataidekoulun kanssa ja opettajina toimivat tanssiopiston ja kuvataidekoulun opettajat. 

Aika: ma–pe 13.–17.6.2022 klo 9–15
Paikka: Keravan kaupunginkirjaston taideluokat, Paasikivenkatu 12, 2. krs., sekä tanssisali Akvaario, Seunalantie 14. Leirillä liikutaan toimipisteiden välillä. Kokoontumispaikka ilmoitetaan leirikirjeessä, jonka leiriläiset saavat toukokuussa.
Hinta: 100 €, sisältää lämpimän lounaan päivittäin ja vakuutuksen


Elokuun kurssit

Ilmoittaudu mukaan Eepoksessa 16.5. alkaen.

Tanssikuntoon (nuoret & aikuiset)

Aika: ti–ke 2.–3.8.2022 klo 17.30–19.35
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), alakerta
Hinta: 72 € 

Palauta kroppa kesän jäljiltä pehmeästi tanssikuntoon! Kahden illan tiiviskurssilla tanssitaan molempina iltoina yksi 60 min nykytanssitunti ja sen jälkeen palaudutaan FasciaMethod- ja Pilates-harjoittelulla seuraavan 60 minuutin ajan. Tunnit on suunnattu aikuisille ja vähintään 16-vuotiaille nuorille.

Takojen starttikurssi

Aika: ma–ke 9.–11.8.2022 klo 16–19.05
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), alakerta
Hinta: 72 € 

Uusi tanssivuosi käynnistyy tuttuun tapaan Takojen starttikurssilla. Kurssi on tarkoitettu kaikille Tako- ja Taikoryhmien oppilaille (myös syksyllä Takoryhmissä aloittaville). Tämä on aloitus vuoden Tako/Taiko-opintoihin ja on erittäin suositeltavaa osallistua.

Kolmen illan kurssilla tanssitaan kolmea tanssilajia ja herätellään kehon syvät lihakset pilatestreenillä. Pilatestuokio (30 min) on joka päivä, sen jälkeen on kaksi (à 75 min) eri lajin tanssituntia, jolloin saadaan hiki kunnolla virtaamaan. Tanssilajeina on balettia, jazztanssia ja nykytanssia. Kurssin jälkeen kroppa on valmis aloittamaan syyslukukauden.  


Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (toimisto@keravantanssiopisto.fi).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.


Korvauskäytännöt

Tiiviskursseihin ei sisälly hyvitysoikeutta. Lukujärjestystunteja ei voi ottaa kiinni tiiviskursseilla.


Mikä workshop?

Keravan tanssiopiston workshopit ovat mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!

Jaa somessa: