Hyppää sisältöön

Kurssit ja leirit

Kurssit ja leirit

Kurssitoiminta on kestoltaan lyhyempää kuin koko lukuvuoden kestävä opetus. Järjestämme erilaisia lyhytkursseja, workshopeja ja loma-aikojen leirejä.

Kurssikalenteria päivitetään vuoden mittaan. Muutokset mahdollisia.


Kesäkuun päiväleirit koululaisille

Järjestämme kesäkuussa 2024 päiväleirejä koululaisille. Alakouluikäisille järjestämme Kesätanssi-leirin 3.–7.6. ja Kuvatanssi-leirin 10.–14.6. Lisäksi järjestämme 11–14-vuotiaille kolmen päivän mittaisen Dance Camp -tanssileirin 3.–5.6. Ilmoittautuminen aukeaa Eepoksessa 1.3. klo 9. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kesätanssi-päiväleiri 7–11 v.

Leirillä tanssitaan ja liikutaan monipuolisesti. Leiriohjelmaan kuuluu myös paljon muuta kivaa puuhaa: erilaisia pelejä, leikkejä ja askartelua. Leiri on suunnattu 7–11-vuotiaille koululaisille (syntymävuosi 2012–2016). Leiri sopii sekä aloittelijoille että tanssia jo harrastaville.

Aika: ma–pe 3.–7.6.2024 klo 9–15
Paikka: tanssisali Joraamo (Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12, 2. krs.) 
Hinta: 100 €, sisältää lämpimän lounaan päivittäin ja vakuutuksen

Kuvatanssi-päiväleiri 7–12 v. 

Leiriohjelmaan kuuluu sekä tanssimista että kuvataidetta eri tekniikoilla. Lisäksi leirillä liikutaan, leikitään, pelaillaan ja askarrellaan monipuolisesti. Leiri järjestetään yhteistyössä Keravan kuvataidekoulun kanssa. Leiri on suunnattu 7–12-vuotiaille koululaisille (syntymävuosi 2011–2016). Leiri sopii sekä aloittelijoille että tanssia jo harrastaville.

Aika: ma–pe 10.–14.6.2024 klo 9–15
Paikka: Keravan kaupunginkirjaston taideluokat, Paasikivenkatu 12, 2. krs.
Hinta: 100 €, sisältää lämpimän lounaan päivittäin ja vakuutuksen

Tanssiopisto on saanut päiväleirien järjestämiseen Etelä-Suomen aluehallintoviraston avustusta lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan.

Dance Camp -tanssileiri 11–14 v.

Aika: ma–ke 3.–5.6.2024 klo 10–14.15 
Paikka: tanssisali Virtaamo, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16)
Hinta: 79 €, sisältää vakuutuksen

Lomalle tanssien! Kolmipäiväinen vauhdikas tanssileiri kokoaa yhteen 11–14-vuotiaat tanssioppilaat ja tarjoaa mahdollisuuden hauskaan yhdessäoloon sekä tehokkaaseen tanssimiseen. Tule mukaan kivaan kesän avaukseen! Jokaisena leiripäivänä on yksi tekniikkatunti, koreografiatunti ja lisäksi kehonhuoltoa. Leirillä pidetään evästauko omin eväin.


Alkukesän workshopit

Kesä tulee ja niin tulevat myös tanssiopiston alkukesän workshopit nuorille ja aikuisille. Tarjolla on kolme timanttista teemaa! Kokeile vaikka uutta tanssilajia tai aloita lomakausi kehoa huoltaen. Kesätunnit on suunnattu kaikille kiinnostuneille – tervetuloa mukaan myös uudet harrastajat!

Hinnat

Yksi workshop 22 €

Voit osallistua useampaan workshopiin, jolloin hyödyt edullisemmista hinnoista.  

Kaksi valitsemaasi workshopia yht. 42 € 
Kolme valitsemaasi workshopia yht. 62 € 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Eepoksessa sunnuntaihin 26.5. mennessä.  

Hip hop -workshop torstaina 30.5.  

Paikka: Joraamo-tanssisali, Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12, 2.krs.
Opettaja: Leona Pylkkänen

Opettajana Leona on kannustava ja rento – ja tarkka tasa-arvon toteutumisesta. Leonan tunneilla pidetään hauskaa, kannustetaan toisia ja haastetaan itseä. Tanssimisen ohella opitaan tanssityylien kulttuuria ja historiaa. Leona on valmistunut tanssinopettajaksi Tukholman Stockholms konstnärliga högskolanista. Lisäksi hän on opiskellut Åsa Folkhögskolanissa katutanssilajeja. 

Hip hop choreo 30.5. klo 17.30–18.45 

Choreo-workshopissa opetellaan Leonan suunnittelemaa hip hop koreografiaa rennolla otteella. Tunti tarjoaa sopivasti haastetta, mutta myös hyvää musaa, fiilistä ja tietysti groovea.   

Kehonhuoltoa ja liikkuvuutta tanssijoille keskiviikkona 5.6.

Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16)
Opettaja: Jaana Reinikka

Jaana on tarkka, vaativa ja huumorintajuinen baletinopettaja, joka kohtaa oppilaansa aina yksilöinä. Oppilailleen hän haluaa antaa hyvät taustatiedot myös siitä, mitä kehossa ihon alla tapahtuu, kun tanssii ja liikkuu. Jaana on suorittanut tanssijan ammattitutkinnon Lontoossa Central School of Ballet:ssa, ja sen jälkeen opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Hän on jatkokouluttautunut Somatic Pilates -, Somatic Stretching – ja Fascia Method -ohjaajaksi. 

Kehonhuoltoa ja liikkuvuutta 10–15-vuotiaille 5.6. klo 17–18.15

Onko tavoitteenasi päästä spagaattiin tai lisätä kehonhallintaa esimerkiksi parempiin tasapainoihin ja piruetteihin? Tai toivotko lisää korkeutta jalkojen ojennuksiin? Tässä workshopissa saat runsaasti vinkkejä kehonhuoltoon ja liikkuvuuden lisäämiseen helposti kotona tehtäviä harjoituksia varten. Workshopin aikana on myös mahdollisuus koostaa itselle yksilöllinen kesäharjoitusohjelma annetuista harjoitteista. 

Kehonhuoltoa ja liikkuvuutta +16-vuotiaille ja aikuisille 5.6. klo 18.15–19.30 

Samansisältöinen tunti kuin nuoremmalle ikäryhmälle.

Commercial-workshopit tiistaina 11.6.

Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16)
Opettaja: Nelli Lähteenmäki

Nelli Lähteenmäki on Keravan tanssiopiston entinen oppilas, joka tekee parhaillaan commercial-tanssin kandidaatin tutkintoa Barcelonassa. Nellin opetustyylini on kannustava ja avoin. Hän luo tunneilleen rennon ilmapiirin ja haastaa oppilaitaan kehittymään paremmiksi tanssijoiksi – samalla tanssista nauttien. Koreografioissaan Nelli panostaa musikaalisuuteen, esiintymiseen ja dynamiikkaan. Tule mukaan tutustumaan commercial-tyylin monipuoliseen maailmaan ja nauttimaan hauskoista koreografioista Nellin kanssa!

Commercial 11.6. klo 17.00–18.15 (10–15-vuotiaat) 

Workshopissa tutustutaan commercial-tyyliin ihanan Nellin ohjauksessa. Workshop tarjoaa loistavan tilaisuuden oppia uutta ja kehittää monipuolisia tanssitaitoja. Tunti on avoin kaikille tasoille eikä aiempaa kokemusta commercial-tyyleistä tarvita.     

Commercial jazz 11.6. klo 18.15–19.30 (+16-vuotiaat ja aikuiset)

Nellin commercial jazz -workshopissa käydään läpi jazzin ja jazz funk -tyylien erityispiirteitä ja tekniikkaa. Tunnin keskiössä ovat koreografiat, joissa panostetaan tekniikkaan, musikaalisuuteen sekä esiintymiseen. Taso on sopivan haastavaa ja ehdottomasti hauskaa. Workshop soveltuu hyvät perustaidot hallitseville. (esim. jazz, nyky tai baletti).


Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (toimisto@keravantanssiopisto.fi).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.


Korvauskäytännöt

Tiiviskursseihin ei sisälly hyvitysoikeutta. Lukujärjestystunteja ei voi ottaa kiinni tiiviskursseilla.


Mikä workshop?

Keravan tanssiopiston workshopit ovat mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!

Jaa somessa: