Hyppää sisältöön

Kurssit ja leirit

Kurssit ja leirit

Kurssikalenteria päivitetään vuoden mittaan. Muutokset mahdollisia.

Nykyjazz alkeet (nuoret & aikuiset)

Aika: maanantaisin klo 19.30-20.30 (10 kertaa 31.1.–11.4.2022, ei 21.2.)
Paikka: Kurkelan koulu, tanssisali, Käenkatu 10
Opettaja: Suvi Kajaus
Hinta: 136 €

Kurssilla tutustutaan nykytanssin ja jazzin alkeisiin. Tunneilla treenataan molempien lajien tanssitekniikkaa, askelkuvioita, liikkuvia tanssisarjoja, luovuutta ja ilmaisua. Koko kehoa hyödynnetään laaja-alaisesti ja liikelaaduissa on paljon vaihtelevuutta. Monipuolinen musiikki tukee ilmaisua ja tanssijoiden oman liikkeen tuottamista. Kurssi soveltuu yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille, joilla ei ole aikaisempaa tanssikokemusta tai kokemusta on vähän. Tällä tunnilla pääset turvallisesti tutustumaan tanssin pyörteisiin. 

Senioribaletti

Aika: keskiviikkoisin klo 10–11.00 (10 kertaa 2.2.-13.4.2022, ei 23.2.)
Paikka: Tanssisali Akvaario, Seunalantie 14 (takaovi), Kerava 
Opettaja: Irmeli Toiviainen 
Hinta: 136 €

Virkeille senioreille suunnattu elämyksellinen ja kuntouttava balettitaiteen lyhytkurssi. Kurssilla on oivallinen tilaisuus kokeilla lempeällä ja hauskalla tavalla jotain uutta tai palautella mieleen tuttua vuosienkin takaa. Klassisen musiikin tahtiin tehtävät harjoitukset ja kokonaisvaltainen liike tarjoavat virkistystä ja mielihyvää. Innostava opettaja johdattaa kaiken kuntoiset osallistujat, niin miehet kuin naisetkin, taidetanssin maailmaan. 

Showjazz avoin (nuoret & aikuiset)

Tervetuloa treenaamaan Matin kanssa showjazzia! Showjazzissa jazztanssin rytmisyys ja energisyys yhdistyvät showtanssin säkenöivään ilmaisuun ja esiintyjyyteen. Monipuoliset harjoitteet ja vaihteleva musiikki tempaisevat mukaansa. Tältä tunnilta ei vauhtia ja iloa tule puuttumaan!

Aika: perjantaisin klo 17.30–19 (6 kertaa 4.3.-8.4.2022)
Paikka: Tanssisali Vintti, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16) yläkerta, Kerava
Opettaja: Matti Timonen
Hinta: 97 €


Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (toimisto@keravantanssiopisto.fi).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.


Korvauskäytännöt

Tiiviskursseihin ei sisälly hyvitysoikeutta. Lukujärjestystunteja ei voi ottaa kiinni tiiviskursseilla.


Mikä workshop?

Keravan tanssiopiston workshopit ovat mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!

Jaa somessa: