Hyppää sisältöön

Kurssit ja leirit

Kurssit ja leirit

Kurssitoiminta on kestoltaan lyhyempää kuin koko lukuvuoden kestävä opetus. Järjestämme erilaisia lyhytkursseja, workshopeja ja loma-aikojen leirejä.

Kurssikalenteria päivitetään vuoden mittaan. Muutokset mahdollisia.


Step by Step – soveltava tanssi

Aika: perjantaisin klo 17–18.00 (19.1.–5.4.2024)
Paikka: Tanssisali Joraamo, Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12 (2. krs), Kerava  
Opettaja: Suvi Kajaus
Hinta: 55 €/kevät

Tanssi liikuttaa kaikkia. Soveltavan tanssin kurssi sopii lapsille ja nuorille (8–18 v.), joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvynheikentymisen tai sosiaalisten tilanteiden vuoksi vaikea osallistua yleisiin tanssiryhmiin. Ryhmässä he pääsevät tanssimaan omat erityistarpeet huomioituna.

Tunnilla tutustutaan tanssin maailmaan, ja pääpaino on tanssin alkeissa sekä luovassa liikkumisessa. Tanssivalmiuksia kehitetään positiivisten tanssikokemusten kautta ja oppilaat oppivat hahmottamaan omaa kehoa, musiikkia ja tilaa.

Tunnin tarkoituksena on mahdollistaa tanssin harjoittelu soveltavia toimintatapoja tarvitseville. Tunnilla voi olla mukana oma apu/tukihenkilö sekä tarvittavat apuvälineet.

Ryhmä kokoontuu 10 kertaa kevätlukukaudella (19.1.–5.4.2024). Tanssiopisto on saanut kurssin järjestämiseen Etelä-Suomen aluehallintoviraston avustusta lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan.

Ryhmään ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake Eepoksessa. Ryhmässä on 8 paikkaa. Mukaan voi tulla myös kesken kauden.


Latinoshow-lyhytkurssi

Tervetuloa tutustumaan latinoshown eloisaan ja iloiseen maailmaan, jossa yhdistyvät showtanssin ja latinalaistanssien parhaat elementit! Luvassa on rentoa lattarimeininkiä!

Kurssilla harjoitellaan monipuolista tanssitekniikkaa kuten tyylinmukaisia askelikkoja, painonsiirtoa, lajinomaista tanssillista vartalonkäyttöä ja näiden yhdistämistä erilaisiksi tanssisarjoiksi.  

Latinoshow-kurssi sopii kaikille aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille, joita tanssiminen ja erityisesti latinotyylit kiinnostavat. Kurssilla et tarvitse paria. Asuksi sopivat normaalit sisäliikuntavaatteet ja tanssia voi joko paljain jaloin tai vaaleapohjaisilla tanssikengillä. 

Jokainen jakso toteutuu 8 oppilaalla.

Tammikuu 13.1. ja 20.1. klo 11.50–12.50  PERUTTU!
Tanssilajit: Cha cha ja jive
Hinta: 37 €

Helmikuu 3.2. ja 10.2. klo 11.50–12.50  PERUTTU!
Tanssilajit: Samba ja rumba
Hinta: 37 €

Maaliskuu 16.3. ja 23.3. klo 11.50–12.50
Tanssilajit: Salsa ja paso doble
Hinta: 37 €

Paikka: Tanssisali Joraamo, Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12 (2. krs), Kerava
Opettaja: Sini Tuura

Ilmoittautuminen on auki Eepoksessa.


Tanssimiitti – let’s dance!

Uutta tanssiopistolla kevätlukukaudella 2024!

Tanssimiitti on suunnattu 3.–6.-luokkalaisille tanssista kiinnostuneille koululaisille. Tanssimiitti tarjoaa mahdollisuuden vapaamuotoisiin tanssikokeiluihin yhdessä ja yksin ohjaajan opastuksella.

Tanssimiittiä ohjaa Leona Pylkkänen, mutta tunneilla ei harjoitella vain yhtä tiettyä tanssityyliä, vaan tapaamisten sisältö vaihtelee ja oppilaat saavat myös itse osallistua tuntien suunnitteluun. Oppilaat voivat toivoa musiikkeja ja luoda itse omia tanssejaan. Opettaja kannustaa, antaa vinkkejä, toimii apuna aina tarvittaessa ja ohjaa toiminnan suuntaa.

Tanssimiiteissä voidaan myös tunnin lopuksi kuvata tanssia, jos oppilaat sitä toivovat. Kuvausluvat annetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja niitä voi myös itse käydä päivittämässä Eepoksessa.

Aika: torstaisin klo 15.30–16.30
Paikka: Tanssisali Joraamo, Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12 (2. krs), Kerava
Opettaja: Leona Pylkkänen

Maksuton kokeilujakso 18.1.–15.2.2024

Tanssimiitti jatkuu talviloman jälkeen 29.2. alkaen maksuttomana Keravan kaupungin kerhotoimintana.

Lue lisää Keravan kaupungin harrastuskalenterista.

Ilmoittautuminen kaupungin sivujen kautta.


Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (toimisto@keravantanssiopisto.fi).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.


Korvauskäytännöt

Tiiviskursseihin ei sisälly hyvitysoikeutta. Lukujärjestystunteja ei voi ottaa kiinni tiiviskursseilla.


Mikä workshop?

Keravan tanssiopiston workshopit ovat mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!

Jaa somessa: