Hyppää sisältöön

Kurssit ja leirit

Kurssit ja leirit

Kurssikalenteria päivitetään vuoden mittaan. Muutokset mahdollisia.

Elokuun kurssit

Ennen lukuvuoden alkua järjestetään kaksi lyhytkurssia, joille viritellään tanssikuntoa kesän jälkeen. Ilmoittaudu mukaan Eepoksessa.

Tanssikuntoon (nuoret & aikuiset)

Kurssi on peruttu!

Aika: ti–ke 2.–3.8.2022 klo 17.30–19.35
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), alakerta
Opettajat: Suvi Kajaus ja Jaana Reinikka

Palauta kroppa kesän jäljiltä pehmeästi tanssikuntoon! Kahden illan tiiviskurssilla tanssitaan molempina iltoina yksi 60 min nykytanssitunti ja sen jälkeen palaudutaan FasciaMethod- ja Pilates-harjoittelulla seuraavan 60 minuutin ajan. Tunnit on suunnattu aikuisille ja vähintään 16-vuotiaille nuorille.

Takojen starttikurssi

Aika: ma–ke 8.–10.8.2022 klo 16–19.05
Paikka: Virtaamo-tanssisali, Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), alakerta
Hinta: 72 € 

Uusi tanssivuosi käynnistyy tuttuun tapaan Takojen starttikurssilla. Kurssi on tarkoitettu kaikille Tako- ja Taikoryhmien oppilaille (myös syksyllä Takoryhmissä aloittaville). Tämä on aloitus vuoden Tako/Taiko-opintoihin ja on erittäin suositeltavaa osallistua.

Kolmen illan kurssilla tanssitaan kolmea tanssilajia ja herätellään kehon syvät lihakset pilatestreenillä. Pilatestuokio (30 min) on joka päivä, sen jälkeen on kaksi (à 75 min) eri lajin tanssituntia, jolloin saadaan hiki kunnolla virtaamaan. Tanssilajeina on balettia, jazztanssia ja nykytanssia. Kurssin jälkeen kroppa on valmis aloittamaan syyslukukauden.  


Kurssien ja leirien peruutusehdot

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin tai leirin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin tai leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti tanssiopiston toimistoon (toimisto@keravantanssiopisto.fi).

Äkillisissä sairastapauksissa kurssi tai leiri voidaan peruuttaa kuluttomasti lääkärintodistusta vastaan.


Korvauskäytännöt

Tiiviskursseihin ei sisälly hyvitysoikeutta. Lukujärjestystunteja ei voi ottaa kiinni tiiviskursseilla.


Mikä workshop?

Keravan tanssiopiston workshopit ovat mestarikursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden täydentää ja syventää omaa osaamista. Workshopit ovat avoimia kaikille oppilaillemme. Ne kuuluvat sekä laajan että yleisen linjan opintoihin, ja kartuttavat oppilaan opintopistekertymää. Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan yhdessä!

Jaa somessa: