Hyppää sisältöön

Soveltava tanssi

Soveltava tanssi

Tanssi liikuttaa kaikkia. Soveltava tanssi sopii lapsille ja nuorille (8–18 v.), joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvynheikentymisen tai sosiaalisten tilanteiden vuoksi vaikea osallistua yleisiin tanssiryhmiin. Ryhmässä he pääsevät tanssimaan omat erityistarpeet huomioituna.

Tunnilla tutustutaan tanssin maailmaan, ja pääpaino on tanssin alkeissa sekä luovassa liikkumisessa. Tanssivalmiuksia kehitetään positiivisten tanssikokemusten kautta ja oppilaat oppivat hahmottamaan omaa kehoa, musiikkia ja tilaa.

Tunnin tarkoituksena on mahdollistaa tanssin harjoittelu soveltavia toimintatapoja tarvitseville. Tunnilla voi olla mukana oma apu/tukihenkilö sekä tarvittavat apuvälineet.

Step by Step – soveltavan tanssin kurssi

Lukuvuonna 2023–2024 soveltavan tanssin kurssi kestää 10 kertaa syyslukukaudella (1.9.-10.11.2023) ja 10 kertaa kevätlukukaudella (19.1.–5.4.2024). Kurssi kokoontuu perjantaisin klo 17-18.00 Keravan kaupunginkirjaston Joraamo-tanssisalissa (2. krs.). Opettajana toimii Suvi Kajaus.

Keravan kaupunginkirjaston esteetön sisäänpääsy sijaitsee kirjaston pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella vesialtaan puoleisella sisäänkäynnillä. Hissi sijaitsee aulassa. Esteetön wc-tila on eteisaulassa. Pyydä henkilökuntaa avaamaan ovi.

Tanssiopisto on saanut kurssin järjestämiseen Etelä-Suomen aluehallintoviraston avustusta lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan.
Hinta: 100 €/lukuvuosi tai 55 €/kevätlukukausi

Ilmoittautuminen

Ryhmään ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake Eepoksessa. Ryhmässä on 8 paikkaa.

Jaa somessa: